Reef Central Online Community
Champion Lighting

Home Forum Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences View New Posts View Today's Posts

Find other members Frequently Asked Questions Search Reefkeeping ...an online magazine for marine aquarists Support our sponsors and mention Reef Central

Go Back   Reef Central Online Community > Sponsor Forums > Tunze
Register Blogs FAQ Calendar Mark Forums Read

Notices

User Tag List

Reply
Thread Tools
Old 09/02/2018, 02:37 PM   #1
joecc
Registered Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 123
Roger, 6040 pump wiring coming apart, pump not working?

Roger,

I bought this 6040 in February, 2018 and didn't install it until late April, 2018. I've not touched its since it was originally installed.

Today, I noticed the pump was not working. The control was a bit hot to the touch. I removed the pump and noticed the plastic cable coating going into the pump was cracked and the wiring was exposed.

I certainly hope this is a warranty issue, as I did nothing to cause this issue

I tried to post a photo, but this site is no allowing me to


joecc is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 03:36 AM.


TapaTalk Enabled

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2018 Axivo Inc.
Use of this web site is subject to the terms and conditions described in the user agreement.
Reef CentralTM Reef Central, LLC. Copyright 1999-2014
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.3.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.